Nefiks
Sobota, 28 Marec 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • 2020 NKR banner720x180 2
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • banner natecaj karierni heroji jesen 2019 720x180
  • sticisce banner
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Aktivno preživljanje časa in koronavirus

Šole so zaprte ali pa se zapirajo, prav tako je s fakultetami. Zbiranje je zaradi omejevanja širjenja okužbe omejeno ali pa celo prepovedano. Beseda, ki se jo največkrat uporabi je samo izolacija. Ali samo-izolacija pomeni, da smo vsi sedaj v hišnem priporu in ne smemo nikamor? Seveda ne. Namen samo-izolacije je v omejitvi telesnih stikov z drugimi ljudmi, da bi se virus težje širil naprej.

Beri dalje

5 razlogov, zakaj je lahko delo od doma boljše, kakor ste mislili!

Delo od doma v splošnem omogoča delo posameznikom, ki zaradi zdravstvenih razlogov, varstva bolne osebe, težav s prevozom ali delom v timu ne morejo delati v navadnem delovnem okolju,  kot je pisarna. V teh dneh pa je delo od doma eno izmed ključnih ukrepov za preprečevanje širjenja novih okužb. Tovrstna oblika dela ima poleg omejitve kontaktov, s katerimi bi sicer prihajali na delovnem mestu, tudi druge pozitivne učinke. Imamo pet razlogov, zakaj je lahko delo od doma boljše, kakor ste mislili!

Beri dalje

Kako lahko ti pomagaš pri preprečevanju širjenja virusa

Tudi ti lahko pomagaš pri nudenju pomoči najbolj ranljivim v obdobju spopadanja z virusom SARS-CoV-2. Zaradi pomembnosti ustrezne koordinacije in množičnosti te pozivamo, da se priključiš eni od spodaj naštetih organizacij, ki iščejo prostovoljce ali pa poiščeš organizacijo koordinatorico v svoji občini - seznam je pripravila Slovenska filantropija.

Beri dalje