Nefiks
Torek, 23 Oktober 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

Karierni centri UL vabijo na brezplačne delavnice za študente

423953 396829730346504 837947213 nKarierni centri Univerze v Ljubljani pričenjajo s ciklom brezplačnih delavnic, namenjenih študentkam in študentom Univerze v Ljubljani, ki jih organizirajo v sodelovanju z zunanjimi izvajalci. Potekale bodo na različnih lokacijah po posameznih fakultetah in akademijah Univerze v Ljubljani in v obdobju do konca maja 2013 se jih bo s ponovitvami zvrstilo več kot sto.

Beri dalje

Vabilo na obisk Medobčinskega društva prijateljev mladine za Goriško

NG-ZPMSZaposlitveni klub Nova Gorica, ki deluje v okviru projekta Služba mene išče, bo v sredo, 20.2.2013, obiskal Medobčinsko društvo prijateljev mladine za Goriško (prej Zveza prijateljev mladine Nova Gorica), ki ravno leto praznuje 60-letnico delovanja na  območju  Goriške. Društvo skozi svoje delovanje vseskozi zasleduje dva poglavitna cilja izboljšati kvaliteto življenja otrok, mladostnikov in družin ter zaščititi pravice otrok in staršev. Bralna značka, otroški parlament, letovanja, zveza družin so samo nekatere dejavnosti društva, ki so najbolj poznane po celi Sloveniji.

Beri dalje

V Zagorju je bilo spet podjetno!

20130213 181349Zagorje, 13. Februar 2013 – V Mladinskem centru Zagorje so se udeleženci Zaposlitvenega kluba Zagorje, ki deluje pod okriljem projekta Služba me ne išče, na 2. Podjetniškem omizju pogovarjali z gospodom Dejanom Poboljšajem, strokovnim sodelavcem na Regionalnem centru za razvoj Zasavje (RCR Zasavje).

Beri dalje

Karierni klubi NEFIKS

Zavod NEFIKS pripravlja novost: po uspešnih Zaposlitvenih klubih bomo organizirali Karierne klube Nefiks. Klubi bodo delovali po različnih šolah po Sloveniji, mi, Nefiks tutorji, pa jih bomo vodili in promovirali razvoj kompetenc in Nefiks.

Za razvoj projekta tako potrebujemo vsaj 10 tutorjev oz. tistih, ki bi to radi postali! V začetni fazi bomo navezali stike s šolami oz. dijaškimi domovi, na katerih bomo kasneje vzpostavili karierne klube.  

Podaljšan rok prijave!
PRIJAVA

Beri dalje