Nefiks
Ponedeljek, 16 Julij 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

Tvoja prva zaposlitev EURES

Iskalci zaposlitve iz Slovenije, ki najdejo prvo zaposlitev v tujini, lahko zaprosijo za finančno podporo, če izpolnjujejo naslednje glavne pogoje:

    državljanstvo EU,
    starost med 18 in 30 let,
    gre za prvo zaposlitev v tujini oziroma v drugi državi članici EU,
    iskalec zaposlitve mora spremeniti državo prebivanja.

Beri dalje

Napovedane reforme trga dela in mladi

V Sindikatu mladi plus so pripravili pregled reform trga dela, ki jih je Ministrstvo za delo predstavilo na novinarski konferenci, pri tem pa opozarjajo, da bodo napovedane reforme negativno vpivale na položaj mladih. Spodaj si lahko preberete povzetek njihovega pregleda. Več informacij pa najdete na spletni strani Mladiplus.si.

Beri dalje

ACTION against Discrimination

Zavod Voluntariat obvešča, da iščejo udeležence za trening "ACTION against Discrimination", ki bo potekal od 4. do 11. novembra 2012 v kraju Hutten v Nemčiji.

Več

Vir: cnvos.info

Zgrabi priložnost, ujemi prihodnost!

Se sprašuješ, kaj lahko narediš za svojo prihodnost in prihodnost Slovenije? Verjameš, da lahko mladi z znanjem, podjetnostjo in povezanostjo premagamo negativno energijo okrog nas in postanemo zmagovalci prihodnosti? Te zanima, kako uspeti in kaj pričakuje od mladega profesionalca direktor uspešnega podjetja? Si se pripravljen učiti od najboljših? 

Beri dalje

S storitvijo »Moje izkušnje« do zaposlitve več mladih

Ljubljana, 13. september 2012 - e-Študentski Servis je v sodelovanju z Zavodom Nefiks predstavil novost - storitev »Moje izkušnje«. Sistem bo mladim olajšal beleženje znanja in spretnosti, ki jih dobijo s študentskim delom, plod sodelovanja zavoda in študentskega servisa v trenutni težki gospodarski situaciji pa bo gotovo pripomogel mladim do prvih zaposlitev.

Beri dalje

Labirint znanja

IMG 1022V četrtek, 13.9.2012 je bil v okviru evropskega projekta »Civil Trust Building – Find your way through the Enlargement Labyrinth« na Kongresnem trgu v Ljubljani postavljen labirint, kjer je širša javnost imela priložnost pridobiti aktualne in ažurne informacije o širitvi EU na Zahodni Balkan. Dogodek se je zgodil v okviru avtobusne turneje, ki poteka med 8. do 15. septembrom in v okviru katere bodo postanki v Budimpešti, Bratislavi, Ljubljani in Vidmu (Udinah), kjer bo v vsakem mestu na 100 kvadratnih metrih postavljen labirint. Namen avtobusne turneje je seznanjanje javnosti, širjenje in približevanje ideje o širitvi EU državljanom članic, v katerih bo labirint postavljen.

Beri dalje