Nefiks
Sreda, 19 December 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Zaposlitev MD ESS
  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • Nefiks priznanje banner

Delavnica: Večine komuniciranja z delodajalcem ali »Kako opraviti dober zaposlitveni intervju?« in »Kaj je osebna blagovna znamka?

S pripravljenim načrtom svoje blagovne znamke boste odkrili svoje unikatne lastnosti in razvili komunikacijski načrt za svojo osebno blagovno znamko. Spoznali boste vse pomembne elemente zaposlitvenega intervjuja in načine kako se nanj kar najbolje pripraviti. Opravili boste trening zaposlitvenega intervjuja za svoje ciljno delovno mesto in pridobili povratno informacijo o poteku intervjuja. 

Termin: 10.04.2013, ob 15.30

Beri dalje

Poročilo z obiska Primorskih novic v Novi Gorici

V petek, 5. 4. 2013, je zaposlitveni klub, ki deluje s okviru projekta Služba me ne išče Nova Gorica, organiziral Podjetni petek na Primorskih novicah v novogoriški enoti. Predstavniki podjetja so nas v Novi Gorici prijazno sprejeli.

Beri dalje

Vabilo na 5. posvet ob Svetovnem dnevu zdravja: Vpliv industrije na zdravje mladih

 Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija že peto leto zapovrstjo organizira Posvet ob Svetovnem dnevu zdravja z naslovom »Vpliv industrije na zdravje mladih«, kjer se bodo zbrali številni slovenski strokovnjaki, ki bodo zainteresirani javnosti predavali o aktualnih temah, povezanih z zdravjem in mladostniki. Letošnji posvet bo potekal 8. aprila 2013 med 16.00 in 20.00 uro v Hotelu M na Derčevi ulici 4 v Ljubljani.

Beri dalje

Sejem možnosti in priložnosti - JobFair 2013

Ključ k uspešnemu zaposlovanju je povezovanje študentov in gospodarstva že v času študija. Z namenom spodbujanja aktivnega povezovanja študentsko društvo EESTEC od 15. do 17. aprila na Fakulteti za elektrotehniko in Fakulteti za računalništvo in informatiko organizira že šesti tovrstni dogodek – JobFair 2013.

Beri dalje