Nefiks
Torek, 18 December 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Zaposlitev MD ESS
  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • Nefiks priznanje banner

Obisk podjetja DATA d.o.o.

Pretekli teden smo udeleženci Zaposlitvenega kluba Ljubljana obiskali dve brezplačni predavanji, ki jih podjetje DATA d.o.o. redno pripravlja za vse, ki razmišljajo o lastni podjetniški poti. So zelo odprto podjetje, ki se ukvarja z raznimi poslovnimi storitvami, najbolj prepoznavni pa so po številnih brezplačnih informacijah za bodoče podjetnike, izvajanjem brezplačne registracije podjetij (s.p. in d.o.o.) in celovite podpore vsem obstoječim podjetnikom.

Beri dalje

»V socialnem podjetništvu ena in ena ni nikoli dve, ampak štiri, pet, deset!«

Socialni podjetniki so navdušili mlade udeležence Zaposlitvega kluba Zagorje
Celje, 8. marec 2013 - Udeleženci Zaposlitvenega kluba Zagorje so v sklopu projektu Služba me ne išče, ki ga izvaja Zavod Nefiks, v petek organizirali tretje podjetniško omizje  v Celjskem mladinskem centru. Udeleženci so se pogovarjali s Tomažem Stritarjem, direktorjem Socialnega inkubatorja, in Tito Destovnik, direktorico socialnega podjetja Gostilna dela iz Ljubljane.

Beri dalje

Tim dobil zaposlitev: "Optimizem se izplača!"

Zaposlitev v Športnem društvu Šmartno Tacen mi je omogočilo predhodno uspešno sodelovanje s klubom, pri urejanju in pridobivanju potrebne dokumentacije pa mi je pomagala tudi naša Magda, mentorica ljubljanskega zaposlitvenega kluba.

Beri dalje

Dnevi usposabljanj za NVO

Pridobite ključna znanja za uspešno vodenje nevladne organizacije (društva, zasebnega zavoda, ustanove) na Dnevih usposabljanj za NVO, ki se bodo odvijali med 8. in 10. 3. 2013 v Družbenem domu Grosuplje. Podrobosti o programu so dostopni na tej povezavi.
Za več informacij pokličite na 059 927 619 ali pišite na info @ srce-me-povezuje.si.

Beri dalje

Kako financirati svoj projekt s pomočjo množic?

Fotolia Crowd-Funding-e1346121520788V času krize je morda težje kot kadarkoli prej prodreti v svet s svojo idejo. Kriza sili ljudi v iskanje novih rešitev in alternativnih možnosti; tako se je pred časom pojavila inovativna pot za pridobitev začetnega kapitala s pomočjo množic. Tako imenovane 'crowdfunding' platforme omogočajo podporo različnim projektom, ampak ne pomenijo lastniškega financiranja.

Beri dalje

Udeleženka koprskega zaposlitvenega kluba dobila pripravništvo

Lina FaletičSeptembra sem diplomirala in začela s polnim zagonom iskati službo. Pisala sem veliko prošenj, natisnila veliko življenjepisov in se prijavila na številna delovna mesta. Cel mesec nisem dobila nobenega odgovora, nato pa sem dobila zanimivo elektronsko sporočilo, v katerem je bil predstavljen projekt Služba me ne išče. Njegov glavni cilj naj bi bil olajševanje iskanja službe preko sklepanja čim večjega števila socialnih vezi. Ideja se mi je zdela zanimiva in odločila sem se, da poskusim. Ko sem dobila obvestilo, da sem bila izbrana, sem bila navdušena.

Beri dalje