Nefiks
Petek, 18 Januar 2019
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • Nefiks priznanje banner 2

Finančne spodbude za podjetja v 2013

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je predstavilo ukrepe za spodbujanje gospodarstva, ki se bodo izvajali v naslednjem letu. Gospodarstvu bo preko različnih javnih razpisov na voljo 467 milijonov evrov, od tega bo za razvoj in spodbujanje podjetništva namenjeno 206 milijonov evrov.

Beri dalje

Seminar "Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo"

DATA d.o.o. 21.1.2013 ob 15h pripreja brezplačni seminar »Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo«, ki je namenjen vsem, ki razmišljate o samostojni podjetniški poti, vsem, ki imate že idejo, pa ne veste, kako začeti, tistim, ki se ukvarjate s hobijem, ki bi bil lahko vaš posel ter nenazadnje tudi vsem tistim, ki ste brez ideje, pa vas vseeno vleče v podjetništvo.

Beri dalje

Pripravništvo na Evropski agenciji za železniški promet

Pripravništvo je namenjeno mladim diplomantom z državami Evropske Unije, Islandije, Liechtensteina, Norveške, Švice, Hrvaške in Turčije s področij inženjirstva, ekonomije, znanosti in tehnologije. Prav tako so vabljeni pravniki z interesom na področju železništva in diplomanti z področja človeških virov, komunikacije, financ, informacijske tehnologije…

Beri dalje

Že imate izbranega "top delodajalca"?

2012-12-17 17.43.28Pretekli ponedeljek, 17. 12. 2012, so udeleženci Zaposlitvenega kluba Zagorje v okviru Nefiksovega projekta Služba me ne išče gostili Simobilovo kadrovico go. Ksenijo Hudomalj. Poleg nasvetov o oblikovanju motivacijskih spremnih pisem, ponudb za sodelovanje in CV- jev, so se z gostjo pogovarjali tudi o poteku samih zaposlitvenih razgovorov ter na splošno o izvedbi zbirnih postopkov.

Beri dalje