Nefiks
Četrtek, 23 Maj 2019
Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Optius banner 720x180
  • banner natecaj socialna omrezja theone 2019 720x180
  • P EU banner2 720x180
  • Pridruzi se ekipi Nefiks

Vabilo na obisk fundacije BiT planota

bit planotaZaposlitveni klub Nova Gorica, ki deluje v okviru Nefiksovega projekta Služba mene išče, bo v četrtek, 14.2.2013, obiskal fundacijo BiT Planota, ki je stičišče nevladnih organizacij na Goriškem. Fundacija BIT Planota se trudi zagotavljati podporo drugim nevladnim organizacijam in projektom, s katerimi želi razviti podeželje, predvsem na področju Banjške in Trnovske planote.

Beri dalje

"Ne se bat, probat!"

06022013O obisku vodje Si.mobilove franžise Tilna Hrovata
Maribor, 6. februar – Udeleženci mariborskega zaposlitvenega kluba so v sklopu projekta Služba me ne išče organizirali srečanje z lokalnim podjetnikom, vodjo franšizne poslovalnice Si.mobila v Mercator centru Tabor: Tilen Hrovat je navdušil in prepričal.

Beri dalje

»MOJE IZKUŠNJE« kot najboljši primer beleženja delovnih izkušenj

Antwerpen, Belgija, 4. - 5. 2. 2013. Orodje e-Študentskega Servisa »Moje izkušnje« za beleženje izkušenj, pridobljenih preko dela študentov s strani Evrope priznano kot najboljši primer beleženja pridobljenih kompetenc iz  dela. Belgijsko ministrstvo po zgledu Mojih izkušenj razvija podoben sistem.

Beri dalje

Kragelj: Iskanje zaposlitve je resno detektivsko delo!

Obisk Radovana KragljaLjubljana, 6. februar -  Zaposlitveni klub Ljubljana, ki deluje v sklopu projekta Služba me ne išče, je včeraj obiskal Radovan Kragelj, psiholog, direktor in solastnik svetovalnega podjetja Kragelj in Kragelj, d.o.o., ki je z mladimi delil številne uporabne nasvete glede iskanja zaposlitve, pristopa do delodajalcev in snovanja kariere. Poudaril je, da iskanje zaposlitve ni enostavna naloga, saj od posameznika terja taktičen pristop, zvrhano mero vztrajnosti in odlične predstavitvene sposobnosti.

Beri dalje