Nefiks
Četrtek, 18 April 2019
Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • banner natecaj socialna omrezja theone 2019 720x180
  • P EU banner2 720x180
  • Pridruzi se ekipi Nefiks

Zaposlovanje mladih žensk

DSC 0526 Glede na anketo, ki smo jo na portalu www.talentiran.si izvedli med več kot 100 mladimi dekleti, od katerih jih je več kot 60% v starostni skupini med 19 in 23 let, se le ta zavedajo, da je treba svojo zaposljivost »graditi« že v času študija. 56 % vseh vprašanih poskuša navezati dober stik s potencialnimi delodajalci že v času izobraževanja, samo 22 % pa jih razmišlja, da bodo z iskanjem zaposlitve začele, ko diplomirajo. Skrb zbujajoč pa je statistični podatek, da je samo 10 % respondentk odgovorilo, da je izobraževanje že zaključilo in da pričakuje, da bo dobilo zaposlitev v naslednjih treh mesecih.

Beri dalje

Še en Zaposlitveni torek na NKBM

Zavod Nefiks ponovno organizira Zaposlitveni torek na NKBM, ki bo potekal v torek, 15. januarja 2013 ob 10. uri v poslovalnici Ljubljana center. Ker je bilo za novembrsko srečanje veliko zanimanja in zaradi prostorskih omejitev nismo mogli omogočiti udeležbe vsem interesentom, vam nudimo novo priložnost, da pogledate v zakulisje delovanja banke.

Beri dalje

Finančne spodbude za podjetja v 2013

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je predstavilo ukrepe za spodbujanje gospodarstva, ki se bodo izvajali v naslednjem letu. Gospodarstvu bo preko različnih javnih razpisov na voljo 467 milijonov evrov, od tega bo za razvoj in spodbujanje podjetništva namenjeno 206 milijonov evrov.

Beri dalje

Seminar "Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo"

DATA d.o.o. 21.1.2013 ob 15h pripreja brezplačni seminar »Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo«, ki je namenjen vsem, ki razmišljate o samostojni podjetniški poti, vsem, ki imate že idejo, pa ne veste, kako začeti, tistim, ki se ukvarjate s hobijem, ki bi bil lahko vaš posel ter nenazadnje tudi vsem tistim, ki ste brez ideje, pa vas vseeno vleče v podjetništvo.

Beri dalje