Nefiks
Sobota, 28 Marec 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • 2020 NKR banner720x180 2
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • banner natecaj karierni heroji jesen 2019 720x180
  • sticisce banner
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Trello board

?Ali si že slišal/a za orodje Trello Board?
Trello Board je orodje, ki vam omogoči enostavno in pregledno upravljanje projektov, ter lažjo organizacijo praktično česarkoli se lotite.?✔️

Beri dalje

[prejeli smo] Bi pomagal ljudem v svojem kraju? Postani prostovoljec

So ti kaj znane besede: Coronavirus, epidemija, ranljive skupine, starejši, previdnost, solidarnost in pomoč?
V zadnjih dneh jih je zagotovo težko preslišati. Zaradi hitrega naraščanja okužb s Coronavirusom v Sloveniji in splošnih navodil za umirjanje javnega življenja, se pojavlja vse večja potreba po solidarnosti do ranljivih skupin v tvojem kraju. Namesto panike, vzemi nastalo situacijo kot novo priložnost za prostovoljstvo in se pridruži prostovoljcem youngCaritas.

Beri dalje

Na predstavo Lutkovnega gledališča Ljubljana kar iz naslanjača

Hočeš nočeš, petek zvečer je in ti si doma. Lahko bi šel v kino, na koncert, v gledališče, vendar trenutna situacija tega žal ne dopušča, #corona.

Te dni so nameravali v Lutkovnem gledališču Ljubljana uprizoriti predstavo za najstnike in njihove starše Vihar v glavi, ker pa so zaradi preprečevanja širjenja virusa SARS-CoV-2 predstave odpovedane, ti omogočajo video ogled preko spleta. Pohiti, ogled bo mogoč le do nedelje, 15. marca, do 24. ure!

Beri dalje

Naj digitalne tehnologije ne upravljajo tebe, ti upravljaj njih

Mobilni telefon je že nekaj časa nazaj postal nepogrešljiv del našega življenja. Po podatkih Statista je trenutno število uporabnikov na svetu kar 4,78 milijarde, kar predstavlja 61,62% svetovnega prebivalstva. Zgolj od leta 2016 se je število globalnih uporabnikov povečalo za 40%, do leta 2023 pa naj bi se število uporabnikov povečalo na kar 7,33 milijarde.

Beri dalje

Kaj je karierni zmenek

V skladu s hitrim življenjskim slogom, so se tudi na področju dela uveljavili tako imenovani hitri zmenki. Ko govorimo o kariernem zmenku govorimo o metodi, pri kateri lahko delodajalec v kratkem času spozna veliko število kandidatov za opravljanje prakse, pripravništva ali celo za zaposlitev. Prav tako lahko tudi posameznik spozna in se predstavi čim večjemu številu potencialnih delodajalcev. Za to metodo velja, da je časovno ekonomična in učinkovita v smislu povezovanja in mreženja med udeleženci.

Beri dalje

Ukrepi za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2

Na Zavodu Nefiks smo sprejeli ukrepe za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2.

Od 16. marca bomo zaposleni na Zavodu Nefiks delali od doma, dosegljivi smo na vseh elektronskih naslovih ter na telefonski številki 040 698 915. Za srečanje se predhodno najavite.

Mladinski center Vič deluje do konca tedna nemoteno, naslednji teden, 16. marca, pa zapira svoja vrata, tako kot šole.

Beri dalje