Nefiks
Četrtek, 23 Maj 2019
Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Optius banner 720x180
  • banner natecaj socialna omrezja theone 2019 720x180
  • P EU banner2 720x180
  • Pridruzi se ekipi Nefiks

Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Junij je čas, ko Zavod Mladi podjetnik organizira celodnevno brezplačno izobraževanje Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! Dogodek je namenjen tistim, ki razmišljate o podjetništvu, tistim v fazi ustanavljanja podjetja ter tistim, ki že imate svoje podjetje. Pridružite se jim 15. junija ob 11:30 v Tehnološkem parku Ljubljana. 

Beri dalje

Nagrada Anna Lindh 2012

Novinarji, ki delajo v tisku, na televiziji, radiu in novih medijih in so državljani ene izmed 42 držav Evropske unije in Sredozemlja, so vabljeni, da oddajo svoje prispevke, v katerih se dotikajo medkulturnih tem med in v evro-sredozemskih družbah. 

Posebna nagrada bo letos podeljena delu na temo: poročanje o civilni družbi in grajenje demokracije. Kandidati se lahko prijavijo z deli, objavljenimi spletnih ali tiskanih medijih, na radiu ali na televiziji med 1. julijem 2011 in 1. julijem 2012.

Beri dalje

EU-MOVE

Spletni portal, namenjen vsem, ki si želijo v okviru svojega poklicnega usposabljanja ali kariere opravljati pripravništvo v tujini. Portal podpira tudi podjetja in mentorje, ki želijo ponuditi pripravništvo in usmerjatti mlade pri njihovem osebnem in profesionalnem razvoju. 

Vir: Eurodesk

Pobuda Priložnosti za mlade

Pobuda vsebuje ukrepe za leti 2012 in 2013, s katerimi naj bi zmanjšali brezposelnost mladih. Je del pobude za izobraževanje in zaposlovanje Mladi in mobilnost. Spodaj si lahko prebereš nekaj ključnih ukrepov in programov, ki so namenjeni mladim. Na spletni strani Evropske komisije pa si lahko ogledaš tudi video predstavitev.

Beri dalje

Video natečaj Europemobility 2012

Na natečaju lahko sodelujejo vsi, ki so se v tujini udeležili študijskega programa, mladinske izmenjave ali so delali v tujini in bi o tem radi povedali zanimivo zgodbo. Prijavitelji naj posnamejo video, dolg največ tri minute, ki opisuje največji izziv, ki so ga doživeli v času bivanja v tujini, najpomembnejšo izkušnjo in najbolj zabavno situacijo, v kateri so se znašli. 

Beri dalje

Facebook fotografski natečaj “Information Right Now!”

Z namenom povečati ozaveščenost med mladimi, odločevalci in mediji o mladinskem informiranju in pravici dostopa mladih do informacij, ERYICA v partnerstvu s Svetom Evrope organizira fotografski natečaj “Information Right Now!” Na natečaj se lahko prijavijo mladi s fotografijami, ki s svojim sporočilom podpirajo cilje kampanje “Information Right Now”. Prijavljenim bodo razdeljene bogate nagrade. Če želite sodelovati, “všečkajte” Facebook stran kampanje “Information Right Now”, posnemite fotografijo na temo “mladi sprašujejo” in jo naložite na spletno stran. 

Beri dalje