Nefiks
Torek, 18 December 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Zaposlitev MD ESS
  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • Nefiks priznanje banner

Na informativne dneve ...

Bodoči bruci, dobrodošli v univerzitetnih mestih! Informativni dnevi, ki po vsej Sloveniji potekajo 10. in 11. februarja, na visoke šole in fakultete privabijo trume znanja želnjih srednješolcev - si med njimi tudi ti?

foto informativni dneviO izbiri študija se lahko odločamo na več načinov - nekateri se odločajo na podlagi omejitev za vpis, spet drugi na podlagi kariernih možnosti, tretji zgolj na podlagi interesov. Če želiš prevetriti in preveriti svoje interese, lahko to storiš tudi s testom, ki ga najdeš na strani Mojaizbira.si, ki jo je Zavod za zaposlovanje namenil prav dijakom in srednješolcem. Tam najdeš tudi zabavno igro, ki ti morda lahko pomaga pri odkrivanju interesov, zanimiv kviz pa najdete tudi na studij.si.

Talentirani ti želimo uspešne, informativne, zabavne, poučne in uporabne informativne dneve, kjer vam lahko pomaga tudi brošura, ki jo je za Ljubljano pripravil ŠOU v Ljubljani (pdf), za Maribor pa ŠOU v Mariboru.

In ne pozabi - kakoli boš že izbral/a, tekom študija nabiraj tudi neformalna znanja in izkušnje, jih uspešno vkomponiraj v svoj karierni načrt in vpiši v e-Nefiks!

Marca na Nizozemsko

Question


Olde Vechte Foundation vabi na trening z naslovom Practicing Coaching Training. Prijavite se lahko do 7. marca 2012, trening pa bo potekal od 10. 3. 2012 in 16. 3. 2012 na Nizozemskem.

Več informacij na Salto Youth - pa ne pozabite usposabljanja vpisati v Nefiks ;)

Globalni program YouthActionNet

yanRazpisan je globalni program YouthActionNet. Prijavijo se lahko mladi socialni podjetniki, ki spodbujajo družbene spremembe in povezujejo mlade z lokalnimi skupnostmi. Tisti, ki želijo sodelovati, morajo biti stari med 18 in 29 let (oktobra 2012) in voditelji obstoječih projektov - samostojno ali v okviru organizacije.

Prijavitelji morajo tekoče govoriti angleško in biti na voljo za usposabljanje v oktobru 2012.

Beri dalje

Trije namigi za lažje iskanje študentskega dela

1. slikaIskanje primernega študentskega dela zna biti zahtevna in izčrpljujoča izkušnja, ki zahteva čas, trud in potrpljenje. Ponujamo tri namige, ki vam bodo iskanje pravega dela olajšali! 

Vsekakor pa ne pozabite študentskega dela in delovnih izkušenj zapisati v Nefiks!

Beri dalje

Art:tečaji vabijo na obisk

beležke1Šola Art:tečaji vabi na informativni dan 2012, ki bo v petek 10. 2. med 10. in 18. uro ter v soboto 11. 2. med 10. in 12. Na šoli so vam pripravili razstavo del njihovih tečajnikov in presenečenje. Odgovarjali bodo na vaša vprašanja povezana z vašim likovnim študijem ter vam svetovali, kako se pripraviti na zahtevni sprejemni izpit. Vsi, ki jih boste v času informativnih dnevov obiskali, prejmete darilni bon v vrednosti 20 EUR.

Beri dalje

Evropski voditelji so sprejeli izjavo o nezaposlenosti mladih

no-job-no-money-shutterstock 43748179Eurodesk poroča, da je 30. januarja Evropski svet sprejel štiristranski dokument, v katerem je med drugim poudarjena nujnost zmanjšanja brezposelnosti mladih. Dokument vključuje naslednjo zavezo: »V štirih mesecih po koncu šolanja, bi morali mladi dobiti kakovostno ponudbo zaposlitve, nadaljevanja šolanja, pripravništva ali prakse«. V dokumentu je tudi predvidena tudi preusmeritev EU sredstev za dosego tega cilja. 

Postanite zaposljivi z Nefiksom!