Nefiks
Ponedeljek, 6 Julij 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • 2020 NKR banner720x180 2
  • 2020 april druzabne igre banner
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • sticisce banner
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Nefiks za mlade!

Na Zavodu Nefiks, skupaj z mladimi, Nefiks tutorji in udeleženci naših dogodkov že nekaj let opozarjamo na težaven položaj mladih, ko gre za osamosvajanje, iskanje zaposlitve in pomembnost priznavanja neformalnih izkušenj. 
 
Krovna prizadevanja združujemo v orodju Nefiks, ki mladim omogoča sistematično beleženje neformalno pridobljenega znanja, kjer lahko beležijo prostovoljstvo, študentsko delo, aktivno državljanstvo ... Prvi smo s projektom Podjetni petek tudi začeli graditi most med mladimi in gospodarstvom, delodajalci. 
 
 
Ker želimo po izjemno uspešni sezoni - tako na področju Nefiksa samega, kot tudi na področju projektov zaposlitvene pismenosti (Podjetni petek in Zaposlitveni torek), vsem našim prizadevanjem dati sklepno misel, smo se odločili, da pripravimo
8. Nefiks posvet, ki bo v ponedeljek, 18. junija. 
 
O terminu in lokaciji vas bomo obveščali v prihodnjih dneh,  ob današnjem 25. maju 2012 pa na Nefiksu vsem mladim in mladim po srcu obljubljamo, da bomo še naprej skrbeli za razvoj zaposlitvene pismenosti mladih, promocijo in beleženje neformalnega znanja ter gradili mostove med delodajalci in mladimi! 
 
Več informacij na tadeja(a)talentirana.si.

MINT natečaj

V jezikovnem centru MINT International House Ljubljana v sklopu svetovne akcije ob 50-letnici prvega International House tečaja o metodiki in didaktiki za poučevanje angleščine organizirajo natečaj z glavno nagrado tečaj Cambridge CELTA, vredno skoraj 1.200 EUR (Certificate in English Language Teaching to Adults).

Na natečaj se lahko prijavijo mladi, ki odlično obvladajo angleščino in niso zaposleni: študenti, absolventi angleščine ali katere druge smeri, starejši od 20 let; diplomanti angleščine ali katerekoli druge smeri; mladi z odličnim znanjem angleščine.

Beri dalje

Priložnost za nov vpis v Nefiks - Poletna šola FRI!

Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani (FRI) bo letos že šestič zapored v času šolskih počitnic izvedla povsem brezplačne delavnice Poletne šole FRI. Devet delavnic Poletne šole FRI je namenjenih srednješolcem in študentom, ki želijo izpopolniti in nadgraditi svoje znanje s področja računalništva, informatike in razvoja aplikacij na zanimiv in zabaven način.

Beri dalje

Novo on-line Nefiks tutor izobraževanje

Za vse, ki jih zanima Nefiks tutorstvo in ste pripravljeni Nefiks tutorji tudi postati, smo pripravili novo on - line izobraževanje.

Izobraževanje je povsem brezplačno in namenjeno tako tistim, ki želijo izvedeti več o Nefiksu in ga predstavljati, kakor tudi tistim, ki želite z Nefiks ekipo intenzivneje sodelovati tudi v projektih in ostalih aktivnostih. Dobili boste tudi naziv "Nefiks tutor".

Prijava

Beri dalje

JobFair 2012

Te zanima s čim se ukvarjajo slovenska podjetja? Bi rad ugotovil kako do željenega delovnega mesta? Iščeš delo pa ne veš kam in kako? Si želiš štipendije ali mogoče potrebuješ prakso? To in še več te čaka na sejmu v avli Fakultete za elektrotehniko ter Fakultete za računalništvo in informatiko od 7. do 9. maja 2012.

Beri dalje