Nefiks
Ponedeljek, 6 Julij 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • 2020 NKR banner720x180 2
  • 2020 april druzabne igre banner
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • sticisce banner
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Trening socialnih veščin 2012

z5Društvo CPM vabi na letni Trening socialnih veščin 2012, ki se bo zgodil v mesecu juliju (med 6. in 11. 7. 2012). Podali se boste v vas Soča, ki se nahaja nedaleč od Trente, v idilični neokrnjeni naravi. Cena šestdnevnega TSV je 65€, v ceno pa je vključeno vodenje treninga, prehrana, nočišče in prostočasne aktivnosti (izleti, igre, sprehodi ipd.)

Beri dalje

Zgrabi priložnost, ujemi prihodnost!

mrežaVabljeni na 2. akademijo aktivnega državljanstva in podjetništva, ki bo potekala od petka, 11. maja, do nedelje, 13. maja, v Mariboru. Skupaj z uglednimi gosti bodo na številnih predavanjih in okroglih mizah načeli ključna vprašanja slovenske in evropske prihodnosti.

Beri dalje

Kaj meniš ti?

Vabljeni, da pomagate pri zaključnem vrednotenju projekta ZAvedno MLADI! Ekipa ZAvedno mladi je namreč pripravila spletno anketo, s katero želi ugotoviti, kakšen odnos do tem mladih imajo različne javnosti ter preveriti učinke aktivnosti, ki so jih izvajali v času projekta.

Vabijo vas, da jo do 7. maja izpolnite ter jim tako s svojimi ocenami in komentarji pomagate pripraviti sliko o uspešnosti projekta.

Beri dalje

SiCamp 2012

rešitve 1Odprte so prijave na KAMP SOCIALNIH INOVACIJ 2012. Na 48 ur trajajočem dogodku bodo združili znanja in sposobnosti socialnih inovatorjev, računalničarjev, programerjev, dizajnerjev, v večini študentov. Ti bodo na vikendu razvili in ustvarili prototipe spletnih aplikacij, ki so bile izbrane na natečaju za naj socialno inovacijo.

Beri dalje

Sedmi Podjetni petek ponovno na Microsoftu

24. april 2012, Ljubljana. Zavod Nefiks s pomočjo U.S. Embassy v Sloveniji, ŠOS in MOL pripravlja Podjetne petke – dogodke zaposlitvene pismenosti in mreženja za mlade, ki potekajo v podjetjih.

Tretji Podjetni petek v tej sezoni je ponovno, tako kot prvi, potekal v podjetju Microsoft. Organizatorji so se za tako potezo odločili zaradi izjemnega zanimanja mladih za udeležbo.

Beri dalje

Klepetalnica: Pravice mladih na delu - DANES!

Zavod Nefiks s sodelovanju s sindikatomMladi Plus, v soboto, 21. aprila, ob 19:00, pripravljata klepetalnico o pravicah mladih na delu. Če te zanima, kaj lahko storiš, ko delodajalec od tebe zahteva s.p. ali pa kaj vse so tvoje pravice, ko se zaposliš, pridi v našo družbo ;)

Na vprašanja bo odgovarjal Goran Lukič iz Sindikata Mladi Plus.

Navodila za vklop v klepetalnico:

- skočite na naslov: http://enefiks.talentiran.si
- prijavite se v e-nefiks (če še niste, vam registracija vzame le dve minuti)
- v meniju na levi strani izberite Klepetalnice, kliknite na vrhnjo in klepetajte z nami!

Klepetalnico omogočajo U.S. Embassy, MOL in ŠOS.