Nefiks
Četrtek, 22 Avgust 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

  • Domov

Kaj naj bi v življenju počeli?

Mladi se pogosto sprašujemo kaj naj bi v življenju počeli bodisi zaradi pričakovanj naših bližnjih bodisi zaradi vpliva družbe. Ne vprašamo pa se – Kaj bi radi počeli v življenju? – in to je naša težava.
Prav zato je tako pomembno prostovljno delo, saj nisi vezan na delovno pogodbo in lahko preprosto prenehaš z delom, ko začutiš, da te slednje delo ne zadovljuje ali da se pri tem nisi naučil, kar si mislil, da se boš, ko si z delom začel.

Beri dalje

Karierni razvoj mladih na Zavodu Nefiks

Na Zavodu Nefiks mladi težimo k spodbujanju kariernega razvoja mladih. Z namenom nudenja karierne orientacije in možnosti razvoja kompetenc kariernega vodenja izvajamo različne aktivnosti po vsej Sloveniji v vseh letnih časih po metodologiji, ki smo jo razvili v zadnjih letih.

Beri dalje

Bi šli študirat v tujino? Preberite o možnostih štipendiranja!

Večina slovenskih dijakov in študentov, ki se odloči za opravljanje dodiplomskega ali podiplomskega študija v tujini, se prijavi na katerega od razpisov za sofinanciranje šolnin in življenjskih stroškov z različnimi štipendijami. Najpogosteje so koriščene štipendije Ad Futura, na spletnih straneh Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije pa so ažurno objavljeni še različni drugi štipendijski razpisi.

Beri dalje

Več prispevkov

  • 1
  • 2