fbpx
Podjetni petek v podjetju EMMA d.o.o.

| Najavljamo

Pridružite se nam na Podjetnem petku, ki ga tokrat organiziramo s podjetjem EMMA d.o.o., v okviru Tedna korporativnega prostovoljstva!

Podjetje išče nove kadre za zaposlitev iz področja marketinga in elektrotehnike.

Poleg boste na Podjetnem petku dobili vpogled v delovne procese podjetja, imeli možnost navezave stikov s kadroviki, spoznali ključne kadre in se neformalno družili z njimi ter iz prve roke izvedeli kakšne so trenutne potrebe po kadrih in zaposlovanju.

Dobimo se v petek, 3.10.2014 ob 11. uri na sedežu podjetja EMMA d.o.o. , Rožna dolina 52 v Lescah.

Število mest je omejeno zato se predhodno prijavite TUKAJ (klik)

Podjetje EMMA d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 40-letno tradicijo. V lastni proizvodnji razvijajo in izdelujejo ekološke elektronske in solarne sveče ter svečnike. Poleg tega dobavljajo izdelke darilnega programa lastnih blagovnih znamk. Svojim potrošnikom ponujajo izdelke z visoko dodano vrednostjo, ki v celoti izpolnjujejo odgovornost do njihovega družbenega in naravnega okolja.

Lokacijo podjetja si oglejte tukaj (http://www.emma-group.eu/kontakt/lokacija )

V okviru projekta Podjetni petek mlade ozaveščamo o načinih iskanja zaposlitve in jih vodimo v podjetja, kjer se spoznajo s kadroviki, ki mladim predstavijo dejavnost podjetja ter jim svetujejo pri iskanju zaposlitve.

Za dodatne informacije o dogodku nas kontaktirajte na e-mail: andraz(at)nefiks.eu in na spletni strani www.talentiran.si


Okvirni program dogodka:

11:00 – 11:15: zbor udeležencev
11:15 – 11:30: pozdravni nagovor, predstavitev projekta Nefiks
11:30 – 12:30: predstavitev podjetja, poklici se predstavijo (predstavitev in pogovor s ključnimi kadri)
12.30 – 12:45: skupni odmor in neformalno druženje
12:45 – 14:15: delavnica na temo ustvarjanje novega izdelka oz. iskanja imena nove blagovne   znamke, podajanje povratnih informacij in zaključek.

***

Dogodek bo potekal v okviru projekta AmCham in Slovenska filantropija teden korporativnega prostovoljstva 2014 - Vračamo družbi.



 

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00