fbpx
Pozitiven pristop je ključ do uspeha!

| Zaposlitveni klubi za mlade

V zaposlitveni klub sem se prijavil predvsem zaradi želje po novem znanju, novih poznanstvih in pogledih na svet, kar sem želel izkoristiti za uspešnejši pristop pri iskanju zaposlitve. Ključna je bila že ena izmed prvih delavnic, kjer je predstavnik Subway Slovenija Iztok Levac, poudaril pomembnost inovativnega pristopa k delodajalcu in predvsem željo do opravljanja dela. Sam sem se že kar nekaj časa iskal med različnimi dejavnostmi, kar mi je preprečevalo, da bi se optimalno posvetil le eni.
Po predavanju sem se odločil, da bom sledil tisti, ki me trenutno najbolj veseli, t.j. e-commerce.

Srečno naključje je napeljalo do tega, da so v spletnem tržišču Kaymu Slovenija ravno iskali nekoga, ki bi okrepil ekipo slovenskega start up podjetja. Po razgovoru sva z direktorjem kmalu prišla do skupnih zaključkov glede ambicij in načrtov za naprej, tako da sva tudi sklenila, da tam nadaljujem svojo karierno pot.


Moj nasvet je, da se med vsemi željami odločite za eno, s katero se želite soočati vsak dan in ji sledite do uresničitve, saj bo še vedno čas za druge (le-te ne smejo postati breme). Na poti do zaposlitve vas ne smejo potreti ovire in padci, temveč se s pozitivnim pristopom orientirajte le na končni cilj, ki je vreden vloženega truda!

Mitja Sovič 

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00