fbpx
Zbudimo se

| 50 odtenkov sive ekonomije

Ali veste,
…izogibanje plačilu davčnih obveznosti se najpogosteje kaže v opravljanju dela brez izdaje računa. S poostrenim nadzorom izdajanja računov želijo spremeniti miselnost potrošnikov, da bodo plačali manj, če se izdaji računa zavestno odpovedo. Gre za kratkotrajni dobiček, poudarjajo, ko posameznik v tistem trenutku res nekaj privarčuje, vendar to pusti slabe dolgoročne posledice.

strip"Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru kampanje Vklopi razum – zahtevaj račun!', katere namen je ozaveščanje javnosti o negativnih posledicah sive ekonomije".

header-image-50-odtenkov


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00