fbpx
Poučni ponedeljek: Retorika

| Aktualno

Cmok v grlu, mehke noge, tresoči prsti … Morda si zaljubljen/a? Ali pa le stojiš pred publiko? Čarobnih ljubezenskih napojev proti naštetim simptomom nimamo. Prav tako nimamo magičnega nasveta, ki te bo rešil zadreg govorništva. Imamo pa odličen trening, ki ti bo pomagal na poti do samozavestnega in suverenega predstavljanja svojih idej!
pravaZato, da postanemo kredibilen govorec zagotovo potrebujemo znanje. Tega verjamemo, da imate. Kako ga predstaviti, se sprašujete? Potrebujemo učinkovito strukturo govora in dober nastop. Ker je za oba potrebna vaja, bo ta temelj našega skupnega popoldneva. S pomočjo povratne informacije in ob opori so-udeležencev bomo vsi lahko izpilili svoje nastope. Po treningu boste tako opremljeni z orodji in smernicami za nastop, osnovan na trdnih temeljih.
Prijaviš se tukaj: PRIJAVA

Delavnica je brezplačna za Nefiks tutorje in za dijake ter dijakinje, ki bivajo v Dijaškem domu Tabor. Za ostale udeležence pa je cena udeležbe na delavnici 5 €.

Če pa se odločiš postati Nefiks tutor, pa se lahko delavnice udeležiš brezplačno.
Hitro se prijavi na online tečaj tutorstva! TUKAJ.


Delavnica poteka v prostorih Dijaškega doma Tabor (vhod v objekt je iz Kotnikove ulice 4), ob 16.30 uri.

Vabljen/a!

ekipa Nefiksa

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00