fbpx
DEBATNA DELAVNICA ZA IN PROTI - DAVČNE BLAGAJNE

| 50 odtenkov sive ekonomije

Pri uvedbi davčnih blagajn se bodo vpeljale tudi kazni za potrošnike, ki za opravljeno storitev ne bodo vzeli računa. Za nadzor nad tem bo poleg Fursa pooblaščena še tržna inšpekcija. Globa, če potrošnika dobijo brez računa, znaša od 40 do 400 evrov.


Se strinjate s tem, da bodo lahko kaznovani tudi potrošniki, če ne bodo vzeli računa ? Svoje mnenje lahko podaš tudi ti, zato se nam pridruži na Debatni delavnici ZA in PROTI.

mimiDebatna delavnica bo potekala tako, da se bomo razdelili v dve skupini, pri čemer bo ena skupina zagovarjala debatno trditev, druga pa ji nasprotovala.

Delavnica se bo odvijala v petek, 5.6.2015 ob 12.30 uri na Gimnaziji Ravne (Na gradu 4, Ravne na Koroškem).

"Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru kampanje Vklopi razum – zahtevaj račun!', katere namen je ozaveščanje javnosti o negativnih posledicah sive ekonomije".

header-image-50-odtenkov


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00