fbpx
Pomoč na kmetijah

| 50 odtenkov sive ekonomije

Ali ste vedeli...
da se s pričetkom poletja mnogi študenti odločajo za tako imenovano pomoč na kmetijah. Če tudi sami razmišljate, da bi poletje preživeli v hribih in pomagali pri delu na kmetijah, vaše delo ne bo šteto za delo na črno. Brezplačna pomoč je namreč dovoljena na kmetijah, planinah in pašnikih ob sezonskih konicah, kar pomeni ob spravilu pridelkov, odgona živine ali sejanju. Tovrstno delo lahko opravlja vsak, ne glede na sorodstvene vezi ali bližino bivanja.

strip7"Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru kampanje Vklopi razum – zahtevaj račun!', katere namen je ozaveščanje javnosti o negativnih posledicah sive ekonomije".

header-image-50-odtenkov


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00