fbpx
Sorodstvena pomoč ni delo na črno

| 50 odtenkov sive ekonomije

Ali veste, da lahko kratkotrajno brezplačno delo oziroma pomoč opravlja zakonec ali zunajzakonski partner samozaposlenega ali lastnika podjetja (podjetnika), zakonec ali zunajzakonski partner enega od staršev podjetnika, oseba, s katero je podjetnik v sorodu v ravni vrsti do prvega kolena ali starši in otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja podjetnika. Osebe, ki niso v ožjem družinskem sorodstvu, tega dela ne smejo opravljati, saj se to šteje za delo na črno.

strip10"Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru kampanje Vklopi razum – zahtevaj račun!', katere namen je ozaveščanje javnosti o negativnih posledicah sive ekonomije".

header-image-50-odtenkov


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00