fbpx
Kaj delajo Američani prav

| 50 odtenkov sive ekonomije

Ali veste, da se tudi v (nekoč) obljubljeni deželi soočajo s pojavom sive ekonomije. Vendar je ta precej nižja, kot v Evropi. Ta je po nekaterih ocenah z leta 2003 padla iz 8,5 odstotka na 5,9 odstotka BDP-ja, kar je nižje tudi od Nove Zelandije (8 %) in Japonske (8,4 %). Turčija na primer pa beleži delež sive ekonomije pri skoraj 30 odstotkih BDP-ja, evropsko povprečje pa znaša 18 odstotkov.

strip11"Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru kampanje 'Vklopi razum – zahtevaj račun!', katere namen je ozaveščanje javnosti o negativnih posledicah sive ekonomije."

header-image-50-odtenkov


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00