fbpx
Prihajajo davčne blagajne

| 50 odtenkov sive ekonomije

Z novim letom prihajajo davčne blagajne, ki bodo obvezne za vse, ki izdajajo račune. Nadgradnja obstoječe opreme naj bi tako gostince, trgovce in ostale obrtnike stala okoli 300 evrov. Obvezna je za zavezance, ki poslujejo z gotovino, katerih je okoli 80 tisoč. Za lažji prehod je vlada določila dveletni rok, ki bo trajal do konca leta 2017, ko bodo zavezance lahko račune izdajali prek vezane knjige računov in jih tako potrjevali na finančni upravi.

strip14"Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru kampanje Vklopi razum – zahtevaj račun!', katere namen je ozaveščanje javnosti o negativnih posledicah sive ekonomije".

header-image-50-odtenkov


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00