fbpx
Iskanje podjetniških idej z družbenim učinkom na podeželju

| Aktualno

Živite na območju ljubljanskega podeželja in vam podjetniški način razmišljanja ni tuj? Imate znanje, sposobnosti, vendar ne veste kako si lahko sami ustvarite delo, dodaten zaslužek, morda celo (samo)zaposlitev?

Ne vabimo le posameznikov, ki že imajo podjetniško idejo. 
Spodbujamo tiste, ki razmišljajo o svojih potencialih, pa ne vedo kako jih uresničiti. Iščemo ljudi, ki se zavedajo priložnosti, ki jih ponuja ljubljansko podeželje.
Pripravili smo celovit program, ki vam bo pomagal poiskati podjetniške priložnosti na podeželju, ki so optimalne glede na vaše znanje, sposobnosti, pogoje in druge življenjske okoliščine.

Poimenovali smo ga:
Program oblikovanja novih oblik podjetniških pristopov z družbenim učinkom
»ISKANJE PODJETNIŠKIH IDEJ Z DRUŽBENIM UČINKOM NA PODEŽELJU«
Več o programu si lahko preberete na www.dplac.si/ (zavihek Programi) 

Ker program spodbuja razvoj ljubljanskega podeželja, se v program lahko prijavilo le posamezniki, ki živijo na podeželju Mestne občine Ljubljana, pri čemer imajo prednost tisti, ki živijo na kmetijskem gospodarstvu. Udeležba na programu je brezplačna. Vabimo vas, da se udeležite predstavitve programa, ki bo potekala v sredo, 9. septembra 2015, ob 17.30 v DPlacu* – Stičišču podjetniških idej, Dunajska cesta 20, Ljubljana.

Predhodna prijava na predstavitev je obvezna in sicer do torka 8. septembra 2015:

Prijava v program, kjer je prostora samo za 10 kandidatov in se bo pričel 21. septembra 2015, bo možna od 10. septembra 2015 do vključno 16. septembra 2015 na spletni strani www.dplac.si/ (Zavihek programi) oziroma osebno v DPlacu – Stičišču podjetniških idej z družbenim učinkom na Dunajski cesti 20.

Program financira Mestna občina Ljubljana, Oddelek za varstvo okolja, Odsek za razvoj podeželja. Program bo izvajal Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana.

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00