fbpx
Pošteno do vozniškega izpita

| 50 odtenkov sive ekonomije

Vsak, ki dela vozniški izpit, in njegovi starši, si želijo, da bi bilo to opravljeno čim hitreje in za to posledično porabljenega čim manj denarja. Zato neredko pride do dogovorov, da se učne ure vožnje opravijo kar brez računa. Vendar s tem, ko ne zahtevamo računa, omogočamo utajo davkov, lastnika avtošole, ki služi na naš račun, pa lahko doleti kazen od 2.000 do 125.000 evrov.

strip22"Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru kampanje Vklopi razum – zahtevaj račun!', katere namen je ozaveščanje javnosti o negativnih posledicah sive ekonomije".

header-image-50-odtenkov


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00