fbpx
Teden medgeneracijskega učenja (23.-27.11.2015)

| Aktualno

Centri medgeneracijskega učenja, ki delujejo pod okriljem Zveze ljudskih univerz Slovenije,  letos novembra obeležujejo tretjo obletnico delovanja. Z vizijo, da se bo projekt usidral v srca vseh generacij in uspešno živel še naprej tako na nacionalni kot tudi lokalni ravni, letos pripravljamo med 23. in 27. novembrom 2015 Teden medgeneracijskega učenja. V treh letih se je v sklopu vseslovenskega projekta zvrstilo več kot 1000 medgeneracijskih dogodkov, vključili pa smo okrog 20.000 ljudi.  


Centri medgeneracijskega učenja s skrbno zastavljenim programom predstavljajo projekt, ki odraža potrebe čisto vseh generacij v Sloveniji, saj s svojo združevalno, povezovalno in izobraževalno noto prinašajo zagon za izboljšanje življenja v skupnosti in delujejo kot dodatna spodbuda za aktivno učenje v vseh življenjskih  obdobjih. 

S spodbudo za osebnostno rast, izboljšanje medgeneracijskega položaja in z željo po premostitvi nastale vrzeli  med generacijami, so se v projekt vključili različni partnerji, ki združujejo različne generacije od šol, vrtcev, domov za starejše občane, društev upokojencev in ostalih nevladnih organizacij.

Dobimo se v vam najbližjem Centru medgeneracijskega učenja.

Več informacij: http://zlus.si/si/novica.aspx?id=2139

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00