fbpx
  • ZKZM 2015-2016
  • »Ob pravem času boste tudi vi dobili pravo službo, ki bo pisana prav vam na kožo!«
»Ob pravem času boste tudi vi dobili pravo službo, ki bo pisana prav vam na kožo!«

| Sezona 2015/16

Za Zaposlitveni klub sem se odločila, ker sem želela narediti korak najprej v iskanju zaposlitve, ker sem želela vedeti, kaj delam narobe, da dobivam toliko zavrnitev, in ker sem se želela povezati z drugimi, ki imajo pri iskanju službe iste težave kot jaz.

Od kluba sem pričakovala veliko, kmalu pa sem spoznala, da bom dobila toliko, kolikor bom vložila. V klubu sem se naučila še dveh stvari: prvo, najprej je treba imeti približno idejo, kaj sploh želiš v življenju početi, nato pa res vložiti vse svoje moči v nadgradnjo znanja na izbranem področju, in drugo, potrebno je vztrajati. 


Zdaj sem zaposlena v podjetju, ki se ukvarja z ljubeznijo (;-D). Sem zelo zadovoljna, saj delam stvari, ki sem jih počela že prej in me veselijo, poleg tega lahko na delovnem mestu unovčim tudi znanje iz fakultete.

Vsem iskalcem zaposlitve pa lahko povem tole: ne obupati, ob pravem času boste tudi vi dobili pravo službo, ki bo pisana prav vam na kožo.


Tamara Prejac


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00