fbpx
  • ZKZM 2015-2016
  • "Stopite iz svoje cone udobja, saj se vam lahko tako odprejo nova vrata in nove priložnosti zanje!"
"Stopite iz svoje cone udobja, saj se vam lahko tako odprejo nova vrata in nove priložnosti zanje!"

| Sezona 2015/16

Ko sem dobila potrditveni mail za obiskovanje Zaposlitvenega kluba za mlade, sem se ga zelo razveselila, saj se mi je zdelo, da bo to neka povsem nova izkušnja, ki mi bo pomagala do zaposlitve. Moj občutek je bil pravilen, saj sem poleg novih znanj o motivacijskem pismu, življenjepisu in mehkih veščinah, ki so potrebne na trgu dela, spoznala veliko mladih in izredno zanimivih ljudi, ki so se soočali s podobnimi izzivi pri iskanju zaposlitve, s katerimi sem si tudi sama belila glavo.


Klub in klubovci so mi dali predvsem nov zagon, novo motivacijo in energijo za iskanje službe, za spoznavanje same sebe in ljudi okoli sebe ter me občasno prisilili v razmišljanje izven okvirjev. Sama sem imela to srečo, da sem dobila priložnost delati tisto, kar me zelo veseli in česar sem si želela že od malih nog – poučevati mlade ljudi.

Mladim iskalcem zaposlitve pa bi sporočila, naj predvsem bodo to, kar so in naj poskusijo kdaj stopiti iz svoje cone udobja, saj se jim lahko tako odprejo nova vrata in nove priložnosti zanje.  

Špela Povše Pistotnik

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00