fbpx
Skrivnost uresničevanja ciljev

| Aktualno

»Kar smo postali danes je posledica naših misli, ki smo jih imeli včeraj in naše misli danes gradijo naše življenju jutri. Naše življenje je kreacija našega uma« Buda


Bi radi povečali vašo uspešnost? Vas zanima, kako bi lahko imeli več časa zase in uresničiti vaše cilje na področju zdravja, financ, odnosov ter kje se skrivajo glavne napake, da vsega želenega in zastavljenega še vedno nimate?

Kako Nevrolingvistično programiranje v resnici deluje?aleksander-predavanja
Delavnica je namenjena vsem, ki bi radi povečali svojo uspešnost in sposobno uresničevanja ciljev s pomočjo Zakona privlačnosti. Preko teoretičnih in praktičnih konceptov, ter uporabo tehnik ter vaj, boste lahko spoznali, kaj lahko naredite, da boste bolj uspešni na kateremkoli področju življenja.

Dr. Aleksander Šinigoj bo na delavnici razkril, kako lahko z majhnimi nezavednimi spremembami vplivate na to, da NLP tehnike deluje v tisti smeri, ki si jo sami tudi želite.

Brezplačna delavnica bo potekala v ponedeljek 19.1.2016, od 16.30 do 18.45 v predavalnici 2 na Ekonomski šoli Novo mesto, Višji strokovni šoli, Ulica talcev 3a, Novo mesto (3. nadstropje).

Prijavite se elektronsko na naslovu: http://www.mastermindakademija.com/izobrazevanje.php?c_id=1&p_id=263&v=course

Dodatne informacije: anja@mastermindakademija.com

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite in spoznate nove aspekte življenja.

Brez naslova  Brez naslova1 Brez naslova2


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00