fbpx
Fotografska razstava Begunci Ljudje

| Aktualno

V sredo 20.01.2015 bo v avli Fakultete za družbene vede razstava fotografij Begunci Ljudje. Fotografije sem posnel na Hrvaškem v Avstriji in Sloveniji.

Matej Pušnik-4981Ob 11:30 bo uradna otvoritev razstave z govorci: profesor / profesorica FDV, Dušan Šarotar – pesnik, Matej Pušnik – avtor fotografij.

Ob 18:00 bo voden ogled razstave za tiste, ki imate službo ali druge okoliščine.

V kolikor v sredo ne utegneš, pa imaš možnost razstavo pogledati do sredine marca.

Matej Pušnik-9412O razstavi:
„Fotografije prikazujejo begunce na njihovi poti od Hrvaške preko Slovenije do Avstrije. V javnosti se begunci prevečkrat pojavljajo le kot številke, zato razstava prikazuje tako njihovo človečnost, kot tudi medčloveške odnose in čustvene trenutke. Nikoli ne smemo pozabiti, da so begunci Ljudje.“


Matej Pušnik
041 299 185

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00