fbpx
Brezplačna Zaposlitvena delavnica

| Aktualno

Vabljeni na brezplačno Zaposlitveno delavnico, ki jo bo izvedla ga. Tjaša Snoj, vodja projektov iz podjetja Adecco H.R. Podjetje predstavlja eno izmed vodilnih podjetij na področju zaposlovanja in upravljanja s človeškimi viri.


iskanje-zaposlitveZaposlitvena delavnica bo potekala v četrtek, 18.2.2016 od 10:00 do 13:00 na Linhartovi cesti 13 (učilnica 216, 2. nadstropje).

V Adeccu se pri svojem delu vsakodnevno srečujejo tako z iskalci zaposlitve kot z njihovimi potencialnimi delodajalci. Tjaša Snoj nam bo predala aktualne informacije s področja trga dela in zaposlovanja, skupaj bomo odgovorili na vprašanje, kakšen je učinkovit življenjepis in udarno motivacijsko pismo, kako se pripraviti na razgovor itd.

Delavnica bo potekala interaktivno, veliko časa bo namenjenega tudi za vaša vprašanja. Zato je to priložnost, ki jo lahko izkoristite za pridobitev pomembnih informacij s področja iskanja zaposlitve iz prve roke.

Ne pozabite na življenjepise in spremna pisma, ki jih bomo skupaj pregledali in podali komentarje, kako jih še izboljšati. S seboj lahko prinesete tudi oglas za prosto delovno mesto na katerega ste se že prijavili ali se še nameravate.

Link do prijav: http://goo.gl/forms/8bm0n2TIHW

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00