fbpx
Pozdravljeni podjetniki, vstopite v letošnjo pomlad kot Ferflovi izletniki!

| Zaposlovanje

21.3.2016 bo uradno odprt natečaj za podjetniške ideje v okviru programa Ferfl, celovitega programa za spodbujanje podjetniških idej z družbenim učinkom, namenjenega vsem generacijam.
Ob tej priložnosti vas vabimo na osebno predstavitev programa FERFL, ki bo potekala v torek, 29. marca 2016 ob 10. uri v Javnem zavodu Cene Štupar-CILJ na Linhartovi 13 v Ljubljani (velika dvorana v pritličju).
Prijavite se na tukaj.

Ferfl-1dan-JernejKokol-LQ-47Postani podjetnik in idej z družbenim učinkom imetnik, ker se zavedaš, da nisi družbenih sprememb ujetnik!!!

HVALA vsem partnerjem projekta, javnim podjetjem Energetika, Vodovod-Kanalizacija, Ljubljanska parkirišča in tržnice, Žale ter Mestni občini Ljubljana za vso podporo pri realizaciji. Zahvala tudi vsem ambasadorjem podjetništva z družbenim učinkom.

Natečaj bo odprt v ponedeljek,  21. marca 2016, 29. marca 2016 pa pričnemo z osebnimi predstavitvami projekta.

Več informacij o vsebini in  poteku programa dobite
na spletni strani www.ferfl.si/ljubljana in
FB profilu https://www.facebook.com/ferflCILJ

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00