fbpx
  • Zavod Nefiks
  • Aktualno
  • Si želiš postati del internega izobraževanja v podjetju, ki te zanima? Pridruži se projektu Razvijamo kompetence mladih!
Si želiš postati del internega izobraževanja v podjetju, ki te zanima? Pridruži se projektu Razvijamo kompetence mladih!

| Aktualno

V okviru Nefiksovega projekta Razvijamo kompetence mladih je Maja Đ. dobila možnost udeležbe na enoletnem mednarodnem izobraževalnem programu NLP praktik, ki poteka v organizaciji Glotta Nove.

images- Namen projekta je vključiti čimvečje število mladih v interna izobraževanja in usposabljanja ali soorganizacijo le-teh v podjetjih.

- Mladi iskalci prve zaposlitve pridobijo novo znanje in kompetence ter širijo svojo socialno mrežo, sodelujoča podjetja pa imajo možnost srečanja s potencialnim mladim kadrom in so prepoznana kot družbeno odgovorna podjetja.

imgresKako poteka moje sodelovanje z Glotta Novo – mednarodnim izobraževalnim centrom za odrasle?

- Vsak drugi mesec se udeležim enega izmed šestih modulov, vsak modul poteka 3 dni.

- Imam možnost mreženja z udeleženci programa, ki je zaradi dejstva, da je skupina starostno in profesionalno zelo raznolika, še toliko bolj bogato.

- Kot oseba, ki deluje na področju mladinskega dela, in bodoča pedagoginja pridobivam številne kompetence in znanje, ki vplivajo na moj osebnostni in strokovni razvoj. Naj izpostavim predvsem: oblikovanje identitete tima, gradnja boljši medosebnih odnosov v timih, razvoj ustvarjalnosti v timu, odkrivanje potencialnov posameznika, motivacija, razvoj osebnostne vizije, strategije učenja in poučevanja itd.

- V okviru programa Razvijamo kompetence mladih sem deležna tudi mentorske podpore s strani izvajalk programa in pomagam pri izvedbi programa na organizacijski ravni.

Vsekakor je sodelovanje pri projektu Razvijamo kompetence mladih odlična priložnost sodelovanja z organizacijo, ki je vsebinsko zelo blizu mojemu področju strokovnega delovanja. Vesela sem, da sem dobila to izjemno priložnost, in pozivam tudi vse ostale iskalce prve zaposlitve, da se projektu pridružijo in na tak način pokažejo potencialnemu delodajalcu svojo motivacijo, da postanejo del njihovega tima!

Več informacij o projektu in prijava za sodelovanje: nefiks (at) nefiks.si


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00