fbpx
Prijave za zaposlitveni klub v Kopru

| Aktualno

Zaposlitveni klubi so se izkazali kot učinkovita pomoč iskalcem prvih zaposlitev. Mladim dajejo priložnost, da raziščejo lastne kompetence in izboljšajo svojo zaposljivost - si star manj kot 29 let iz Kopra in okolice in si jo želiš izboljšati tudi ti?
Na drugačen način iskanja zaposlitve se lahko prijaviš TUKAJ!

ZakljucnaSimobil

 

 

Klubovci se bodo sestajali enkrat tedensko (ob torkih od 10.00 do 13.00), v prostorih e-Kavarne (Kidriečeva 43, Koper), od prvega tedna v maju do prvega tedna v juliju. Če vmes dobite zaposlitev, vam na klub ni več potrebno prihajati.

Klubi so marsikateremu udeležencu odprli vrata do delovnih izkušenj. Mladi v klubih samostojno razvijajo kompetence, bogatijo znanja in pridobivajo samozavest. Sami načrtujejo aktivnosti kluba in organizirajo dogodke, v okviru katerih spoznavajo potencialne delodajalce in usmerjajo svoje načrte za zaposlitev.
V štirih sezonah je delo dobilo kar 145 mladih, vključenih v Zaposlitvene klube za mlade. Klubi delujejo po participativni metodi, ki temelji na načelih sprejemanja odgovornosti, timskega dela, samoiniciativnosti in načrtovanja kariere.
na Simobilu opt
Tjaša Pervanja o svoji izkušnji v zaposlitvenem klubu:
»Spoznala sem, da je pri iskanju službe najbolj pomembna (pro)aktivnost in vztrajnost. Mladim iskalcem zaposlitve pa manjka predvsem usmerjenost. Če sam ne veš, kaj bi delal, potem delodajalec tega ne bo ugotavljal. Z udeležbo v klubu sem razširila svojo socialno mrežo, spoznala nove ljudi in njihove izkušnje. Moj nasvet vsem, ki iščete zaposlitev - ne poslušajte, ko vam govorijo, da se nečesa ne da. Vse se da, če se hoče!«

Več o projektu na facebook profilu Služba me ne išče.

Veselimo se srečanja z vami,
Ekipa Zavoda Nefiks

***
Zavod Nefiks je v preteklih sezonah ob podpori znamke ORTO izvajal projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je delo dobilo 145 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem krogu se izvajata kluba v Novem mestu in na Jesenicah.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00