fbpx
Zaposlitveni klub Novo mesto uspešno priskrbel nove zaposlitve

| Aktualno

Članice zaposlitvenega kluba Novo mesto so 10.05. 2016 zaključile z delovanjem. Pri samem iskanju dela pa so bile zelo uspešne, saj so se praktično vse članice zaposlile, bodisi kot pripravnice, sezonske delavke, na praksi ali redno zaposlene. V nadaljevanju preberite nekaj njihovih izjav!

ZKNovo-mesto opt

Anita:
V ZKZM sem aktivno sodelovala že leta 2014 kot članica, kjer sem skozi klub spoznala svoje kompetence in dobila ogromno izkušenj. Zato sem se tudi letos z veseljem odzvala povabilu za vodenje kluba. Sodelovanje v klubih mi je prineslo samozavest in potrditev, da sem na pravi (karierni) poti, hkrati pa sem se dokazala tudi odgovornim na Nefiksu, saj so se odločili, da me zaposlijo kot koordinatorko zaposlitvenih klubov.

Polonca:
S sodelovanjem v zaposlitvenem klubu sem spoznala nove prijatelje, ki so mi nudili podporo pri iskanju zaposlitve, me spodbujali ter ustvarjali pozitivno vzdušje.
 
Tjaša B.:
Zaposlitveni klub mi je dal vedeti, da ne smeš nikoli obupati. Z njihovo pomočjo sem zdaj tam, kamor sem želela priti.

Maša:
Zaposlitveni klub mi je omogočil nova poznanstva različnih profilov in me na srečanjih vedno znova "opomnil", da  moram vztrajati pri svojem zaposlitvenem cilju. Izplačalo se je:)


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00