fbpx
S pravo motivacijo do zaposlitve

| Aktualno

Eden izmed udeležencev majskega Zaposlitvenega kluba Ljubljana je dobil službo, ki mu omogoča nove izzive in korak naprej! Kaj pa je povedal o Zaposlitvenem klubu?

"Obiskovanje zaposlitvenega kluba mi je dalo dodatno motivacijo in nove ideje za oblikovanje bolj kreativnega CV-ja. Druženja s klubovci so bila zanimiva, ker smo si en drugemu pomagali pri tem, kako bi izboljšali svoj CV. Po kar nekaj poslanih prijavah in ponudbah na delo sem bil sprejet na delovno mesto. Nova zaposlitev bo priložnost, da si pridobim nove izkušnje in sledim novim izzivom naproti."

Kreativen CV

"Včlanitev v zaposlitveni klub priporočam vsem, ki jim je zmanjkalo motivacije in idej kaj spremeniti, da bi čim prej dobili zaposlitev."


Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO izvaja projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je delo v preteklih sezonah dobilo 145 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem krogu se izvajata kluba v Novem mestu in na Jesenicah.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00