fbpx
Kdo si pa ti? :)

| Aktualno

Bodi drugačna/-en, izstopaj in se zaposli v želenem podjetju, na delovnem mestu, ki te veseli.
Te zanima, kako? Psssst. Povem samo tebi, prav?

Nudimo ti prav poseben način osebne oz. karierne predstavitve za (prve) iskalce zaposlitve!

Predstavitev se bo izvajala v okviru 3-urne delavnice, ki jo bosta za vas izvedli mag. Urša Poljanšek in Anita Boljte, vodji Zaposlitvenih klubov za mlade.

Pomagali vam bosta prepoznati skrite talente in predstavitvi dodati tisti osebni pečat, ki ga iščejo delodajalci. Celotno predstavitev bomo zapakirali še v video format in tako ustvarili lično predstavitev, s katero nagovoriš delodajalca.

Delavnice začnemo izvajati v ponedeljek 11.07. ob 9.00 uri, v prostorih Nefiks room-a (Ob dolenjski železnici 12, Ljubljana), nato pa vsak ponedeljek v avgustu.

Delavnica bo zajemala skupino od 4 – 10 ljudi in bo potekala en dan, v roku 3 ur. Storitev je za mlade do 23 let brezplačna, za mlade od 23 – 29 let stane 10 € in za ostale 30 €. Prijave zbiramo TUKAJ, do petka, 08. 07. Pridruži se nam in ustvari edinstven CV.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 031 344 008.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00