fbpx
Anketa o navadah iskalcev zaposlitve

| Aktualno

Delodajalci opažajo, da čedalje več kandidatov kljub poslanemu vabilu ne pride na razgovor in ne vedo, zakaj je temu tako. Zato da bomo pri svojem delu lahko še bolj odgovarjali na potrebe mladih iskalcev zaposlitve skupaj s Študentskim servisom pripravljamo kratko 7-minutno anketo (KLIK!). Toplo poletno vreme je ravno pravšnje za to, da narediš nekaj klikov in nam pomagaš bolje razumeti iskalce zaposlitve.

Anketa je razdeljena v 3 sklope, prvi sklop se nanaša na prijavo, drugi na razgovore, tretji sklop pa je demografski. Anketa je povsem anonimna, tvoji odgovori pa nam bodo pri razumevanju tega problema v veliko pomoč.

Že vnaprej se zahvaljujemo za tvoj odziv.
Prijetno reševanje in veliko uspeha pri iskanju zaposlitve!

Ekipa Nefiks s sodelavciKDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00