fbpx
Ali ste vedeli...

| 50 odtenkov sive ekonomije

… da je največ neprijavljenega dela na področju domačih popravil in renovacij (29%)? Sledijo popravilo avtomobilov (22%), čiščenje na domu (15%), nakup hrane (12%), vrtnarska opravila (10%), zdravstvene storitve (8%),varstvo otrok (5%), selitve (3%) itd. Podatki temeljijo na odgovorih 2.896 sodelujočih, ki so odgovorili na vprašanje, kakšno neprijavljeno delo so opravljali v zadnjem letu. (Vir: Eurobarometer, 2014)

SE stripslika 16

"Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru kampanje 'Vklopi razum – zahtevaj račun!', katere namen je ozaveščanje javnosti o negativnih posledicah sive ekonomije."

logo 50 odtenkov sive ekonomije

 

 

 

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00