fbpx
Nefiks izziv

| Zaposlovanje

Na Zavodu Nefiks v septembru za največ 6 mladih, ki iščete svojo zaposlitveno priložnost, pripravljamo poseben izziv, ki lahko enemu izmed resnih kandidatov prinese tudi zaposlitev koordinatorja na projektih!

Iščemo motivirane mlade, ki jih ni strah dela na projektih, financiranih s strani evropskih strukturnih skladov, so dobri koordinatorji, se hitro in radi učijo, jim izmensko delo na terenu ne predstavlja težave, ter so pripravljeni v septembru investirati vsaj 25 ur svojega časa v prostovoljno delo.

V zameno nudimo možnost za razvoj kompetenc, ki ti na trgu dela prinašajo prednosti - to so:
  • razvoj kompetenc projektnega in timskega dela - teoretični in praktični vidiki,
  • razvoj socialne mreže - spoznali boste vsaj 3 nevladne organizacije,
  • teorija in praksa neformalnega izobraževanja in mladinskega dela z osnovami didaktičnega načrtovanja,


ter mnogo drugega, kar ti lahko okrepi CV, enemu izmed kandidatov pa morda tudi zaposlitev za leto in pol. Vse, ki bodo zainteresirani, bomo tudi po končanem izzivu vključili v naše aktivnosti - odvisno od možnosti in priložnosti, ki se bodo tudi nam odpirale.

Termini srečavanja bodo v septembru 2016, na sedežu Zavoda Nefiks v Ljubljani, s pričetkom 6. septembra ob 10.00 in bo trajalo do 15h, ter nato vse četrtke in ponedeljke v mesecu septembru, med 10.00 in 13.00, obvezna pa je 80% udeležba na srečanjih.

Udeleženci boste timsko delali na izzivu, ki vam bo zastavljen in bo povezan s promocijo beleženja neformalno pridobljenega znanja in prepoznavanjem kompetenc pri mladih.

Če se bodo vsi udeleženci strinjali, bomo termine lahko tudi prestavili, vendar je verjetnost za kaj takšnega nizka.

Vsi zainteresirani se lahko do 4.9. prijavite na tem obrazcu, do 5.9. pa vas bomo obvestili o izboru v izziv.

nefiks izziv

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00