fbpx
50 odtenkov sive ekonomije tokrat v Postojni

| 50 odtenkov sive ekonomije

V sodelovanju s Srednješolskim centrom Postojna bomo v torek, 20. septembra 2016 izvedli informativno delavnico o sivi ekonomiji, z inovativno metodo priprave stripov in pregovorov na to temo. Gostja bo tudi Suzana Tahiri, ki je diplomirala iz te teme in je vodja projekta.

 S sivo ekonomijo izgublja celotna družba, kajti ne gre le za ekonomski, temveč tudi družben problem. Zaradi posledic sive ekonomije posredno izgubljamo vsi državljani, saj je zaradi njenega obsega posledično manj denarja za šole, vrtce in štipendije, zdravstvo, pokojnine, socialno varnost, naložbe v infrastrukturo, čisto okolje, pomoč ob naravnih nesrečah in druge dobrine, ki jih zagotavlja država.

aliveste

Kdo nas bo branil pred sivo ekonomijo ? O tem problemu bomo razpravljali s serdnješolci na Šolskem centru Postojna, v torek 20. september od 9:00 do 10:30. 
DAVEKIZGUBLJEN 400
"Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru kampanje Vklopi razum – zahtevaj račun!', katere namen je ozaveščanje javnosti o negativnih posledicah sive ekonomije".

header-image-50-odtenkov

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00