fbpx
Si želiš dobro službo? Obišči 14. Karierni sejem MojeDelo.com

| Aktualno

5. oktobra 2016 bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal že 14. Karierni sejem MojeDelo.com. Največji zaposlitveni sejem v Sloveniji bo zopet ponudil številne priložnosti za iskanje zaposlitve in spoznavanje delodajalcev, hkrati pa smo v redni program vnesli veliko novosti, ki so še posebej zanimive za dijake in študente zaključnih letnikov ter iskalce prve zaposlitve. 

slika uni mail optKrize je konec in na trgu dela najdemo širok obseg ponudbe zaposlitev, katere pa po navadi dobijo bolj izkušeni in proaktivni iskalci zaposlitve, zato vabimo vse iskalce prve zaposlitve, da nas obiščejo in odkrijejo koristne informacije, s katerimi bodo v najkrajšem času prišli do želenega delovnega mesta.

Kako uspešno nadaljevati po končanem šolanju?
Obiščite Karierni sejem MojeDelo,com, kjer boste ob prihodu prejeli vodnik, v katerem se nahajajo glavni napotki o pripravi na sejem, iskanju zaposlitve in vse informacije o programu kariernega sejma.  
Sejem bo tokrat gostil več kot 50 vodilnih domačih in tujih podjetij. Obiskovalci se jim bodo lahko predstavili, pridobili kontakte in si povečali možnosti za zaposlitev. Zavedamo se, da je znanje potrebno konstantno dopolnjevati, zato bodo na sejmu prisotni tudi številni ponudniki formalnih in neformalnih izobraževanj in storitev, ki bodo svetovali o najbolj dobrodošlih dodatnih veščinah, s katerimi lahko dopolnimo osebno paleto znanj. Številne koristne informacije in napotke pa bo možno odkriti na kariernih predavanjih, v podjetniškem kotičku in »Kul karierah« - moderiranih pogovorih z znanimi Slovenci, ki bodo delili svoje zgodbe o uspehu. 


Za mlade, ki svojo pot šele začenjajo, bodo vsekakor zanimiva psihometrična testiranja, kjer lahko preverijo svoje kompetence in morebitne šibke točke. V karierni svetovalnici bodo izkušeni svetovalci pomagali pri pripravi življenjepisa in spremnega pisma. Dobrodošla novost in dopolnitev k ustvarjanju življenjepisa pa bo Foto kotiček, kjer bo profesionalni fotograf ustvarjal portrete primerne za uporabo v osebnih predstavitvah in življenjepisih.
dogajanje karierni sejem OR 55 opt

 

Prijava na predavanja
Zaradi ogromnega zanimanja se je za obisk predavanj potrebno predhodno prijaviti preko spletne strani www.kariernisejem.com. Prijave bodo odprte od srede, 21. septembra 2016.

Vsa morebitna vprašanja posredujte na elektronski naslov sejem@mojedelo.com in z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem roku.

Vstop na sejem in vse spremljevalne dejavnosti, so popolnoma brezplačne.


Vabljeni!


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00