fbpx
Konferenca na Portugalskem o korporativnem učenju

| Aktualno

Raziskovanje in inovacije so po mnenju mnogih ključne za višjo konkurenčnost evropskih podjetij. Prav s tem v mislih se bo novembra 2016 na Portugalskem odvijala konferenca, ki govori o neformalnem učenju v korporativnih okoljih v organizaciji mednarodne mreže, ki si prizadeva za zapolnitev vrzeli med akademskimi raziskavami in strokovnimi delavci. Konferenca vsako leto privabi številne pedagoge, raziskovalce itd. iz vsega sveta, da razmišljajo o prihodnosti izobraževanja.

computer 472016 640

Konferenca v Portu bo letos en dan posvetila korporativnemu učenju. Zapolnitev vrzeli med raziskavami in strokovnimi delavci se odvija preko skupnh raziskovalnih projektov v sodelovanju z univerzami in podjetj ter razvijanja novih pristopov. Več podrobnosti o tem zanimivem dnevu na spletni strani: https://movingcorporatelearningfromgoodtogreat.com.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00