fbpx
Navdušenje nad delavnico sive ekonomije v Zagorju ob Savi

| 50 odtenkov sive ekonomije

V sredo, 12.10.2016, je v prostorih mladinskega centra Zagorje ob Savi potekala delavnica v sklopu projekta 50 odtenkov sive ekonomije. Delavnice, ki je trajala eno šolsko uro, se je udeležil 8. A razred OŠ Ivana Skvarče v sklopu predmeta Domovinska in državljanska kultura in etika.

 

Osnovnošolci so najprej poslušali kratko predavanje, nato pa rešili še test o poznavanju sive ekonomije. Vsi so se odlično odrezali. Zavod Nefiks želi z delavnicami med mladimi ustvariti zavedanje o sivi ekonomiji in njenih posledicah.

***

"Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru kampanje Vklopi razum – zahtevaj račun!', katere namen je ozaveščanje javnosti o negativnih posledicah sive ekonomije".

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00