fbpx
Zaposlitveni klub za mlade Koper sproča: Služba je najdena!

| Zaposlitveni klubi za mlade

Zaposlitveni klub za mlade Koper sporoča veselo novico, da se klub manjša na račun zaposlitev.

Aljoša je odšel na izmenjavo preko Erasmus + projekta, dve klubovki pa sta našli zaposlitev na želenih delovnih mestih. Tukaj si lahko preberete njuni kratki izjavi:

Dobila sem delo in sicer v domu starejših občanov Koper, kjer bom varuhinja. Na zaposlitvenem klubu mi je bilo super in dobila sem marsikatero uporabno informacijo z iskanjem zaposlitve. Ni mi žal, da sem se odločila za sodelovanje v klubu.
Petra G.


Sodelovanje v Zaposlitvenem klubu za mlade Koper mi je prineslo nova poznanstva in nove ideje. S kolegi smo na teh srečanjih postali zelo povezani ter iskreni med seboj in vem, da se lahko zanesem na njihove nasvete kadarkoli. Ob njihovi podpori in podpori vodje kluba sem pridobila koristne informacije o razvoju svoje osebnosti in kariere ter pri iskanju želene zaposlitve. Zavod Nefiks pa mi je ob tem ponudil super oblikovane karierne delavnice. Vesela sem, da sem izkoristila to možnost dodatnega neformalnega izobraževanja in se priključila tej fantastični ekipi.
Maja G.

***

Zavod Nefiks je v preteklih sezonah ob podpori znamke ORTO izvajal projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanje v zaposlitvenih klubih je delo dobilo 163 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem v Novem mestu in na Jesenicah, v tretjem krogu pa v Ljubljani.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00