fbpx
  • Zavod Nefiks
  • Aktualno
  • Socialna akademija vabi, da sodelujete na natečaju: Ustavimo spletno nasilje!
Socialna akademija vabi, da sodelujete na natečaju: Ustavimo spletno nasilje!

| Aktualno

Socialna akademija je začela s kampanjo proti spletnemu nasilju in šikaniranju, ki je s porastom spletnih družbenih omrežij in dostopnosti interneta vedno večji problem med različnimi generacijami.

Tudi v Sloveniji smo že imeli hude primere zaradi izsiljevanja, nadlegovanja, ustrahovanja, razkrivanja, prevar in drugih oblik nasilja prek spleta – spomnimo se na samomor ravnatelja mariborske srednje šole zaradi posnetka njegovega spolnega odnosa, ki je prišel v javnost. V okviru kampanje, katere namen je ozaveščati o spletnem nasilju in ga preprečevati, smo pripravili natečaj za najboljši »bojni načrt« proti temu problemu.


Sodeluje lahko kdorkoli bodisi z zgodbo, videom, sliko, plakatom/letakom ... Najboljši prispevek bo nagrajen z brezplačnim usposabljanjem o ustvarjanju filmov na Socialni akademiji. Vabljeni k sodelovanju na natečaju, ki poteka
do 17. decembra, in širjenju vabila prek e-pošte, Facebooka, Twitterja idr. Več informacij na spodnjih povezavah.

socialna akademija

Povezava do Socialne akademije :: Objava na Facebooku :: Objava na Twitterju


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00