Nefiks
Sreda, 11 December 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Karierni dan 2017 tudi v Kopru in Piranu

Letos bodo aktivnosti v okviru Nefiks kariernega dne potekale tudi na obali kjer sta partnerja projekta Klub študentov občine Koper in ŠIMC, Mladinski EPI center Piran.

V četrtek 2. 2. 2017 bo v Kopru karierna delavnica (ob 16.00), v Piranu pa predstavitev različnih poklicev (ob 17.00). Več o obeh dogodkih, si lahko preberete v nadaljevanju.

 


Delavnica "Moj poklic prihodnosti" za vse, ki še niste našli svoje poti

Ob 16.00 bo v Centru mladih Koper (Gregorčičeva 4, Koper) potekala delavnica za vse dijake, ki še iščete odgovor na vprašanje kateri poklic/študij je pravi za vas.

Med delavnico boste razmišljali o tem kakšni bodo poklici v prihodnosti in kateri bi lahko bil tisti pravi poklic za vsakega izmed vas. Morda pa sploh še ne obstajajo ;) Posvetili pa se boste tudi temu kaj vas zanima, kaj radi počnete, v čem ste dobri in kako se to povezuje z izbiro pravega študija/poklica.

Delavnico bosta vodili KŠOK-ovi aktivistki Lucija in Sara.

Prijavi se tukaj!


Predstavitev poklicev in zanimivih kariernih poti posameznikov

V ŠIMC, Mladinskem EPI centru Piran (Ul. IX. Korpusa 44a, Piran) bo od 17.00 dalje potekala predstavitev različnih kariernih poti posameznikov, ki delajo na raznoraznih področjih. Predstavili bomo poklice s katerimi se sicer pogosto srečujemo, ampak si težko predstavljamo kaj vse obsegajo. Gostje bodo z vami delili svoje izkušnje z delom na različnih delovnih mestih, opisali svojo izobraževalno pot in predvsem odgovarjali na vaša vprašanja.

Predstavili se bodo:

  • mladinski delavci
  • socialni pedagogi
  • policisti
  • psihologi
  • kustosinja v muzeju
  • ...
Pridi in vprašaj vse kar te zanima!

Dogodek je namenjen učencem 9. razreda OŠ in dijakom.

Prijava ni potrebna!


Več o kariernem dnevu na: http://talentirana.si/kdn/

Več o KŠOK-u na: http://ksok.si/

Več o Mladinskem EPI centru Piran na: http://epicenter.simcpiran.si/