fbpx
Program spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom Ferfl

| Aktualno

16. februarja je ekipa Ferfl organizirala prvo osebno predstavitev Programa spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom Ferfl. Za vse tiste, ki se predstavitve niste uspeli udeležiti, smo pripravili nov termin.

Gostji  prve predstavitve sta bili Mateja Dobovšek (DŠkatla) ter Tina Štukelj (BisterUm), ki sta opisali svojo zgodbo in tudi kako sta se kalili v Programu Ferfl. Obeta pa se nam tudi četrta sezona Programa Ferfl! - ta je tik pred vrati, bo pa zanimiva in vedoželjna!

Ferfl TomazStritar

Dobimo se v četrtek, 23. februarja 2017, ob 12. uri v DPlacu – Stičišču podjetniških idej z družbenim učinkom, Linhartova cesta 13, 1. nadstropje, Velika soba 101. Prijavite se lahko na: TUKAJ.


ferfl Tina Stukelj

V okviru Javnega zavoda Cene Štupar- Center za izobraževanje Ljubljana deluje DPlac - stičišče podjetniških idej z družbenim učinkom (www.dplac.si). Mesečno v goste vabimo zanimive ljudi, ki vam podajo konkretne nasvete o določeni tematiki.


V mesecu februarju bo dogodek na temo »Bonton pove več kot 1000 besed«. Izvajalka bo Nina Smole iz podjetja PROPIAR. Opis dogodka in prijava sta dosegljivi na FB profilu DPlac-a.
Dogodek je brezplačen.

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00