fbpx
Mladinski arhitekturni natečaj - odprte prijave

| Aktualno

Mladinski center Dravinjske doline izvaja projekt Mladinske kreativne produkcije. S projektom mladim pomaga do prvih delovnih izkušenj na področju arhitekture in oblikovanja s strokovnim mentorstvom. S tem namenom objavlja prosta mesta za sodelovanje pri Mladinskemu arhitekturnemu natečaju (MAN).

 

naslovna slika opt1

Predmet MAN:
Priprava idejnega projekta za prenovo obstoječe trške hiše v lokalni skupnosti Vitanje v objekt za večnamenske dejavnosti društev in namestitvene enote razpršenega hotela.

Zbiranje prijav:
Prijave in dodatna vprašanja zbiramo do ponedeljka, 7. aprila 2017, na mail anita.kracun@mcdd.si ali telefon 051 308 500.


Datum izvajanja:
Prva aktivnost MAN se bo odvila v petek, 14. aprila 2017, ob 9. uri (trajala bo predvidoma do 17. ure) v prostorih Mladinskega centra Dravinjske doline (Žička cesta 4a, 3210 Slovenske Konjice). Delovne aktivnosti se bodo izvajale do konca junija 2017. Več o projektu na povezavi: Mladinski arhitekturni natečaj.


IMG 20170330 142523 opt1
Udeležba je brezplačna zaradi sofinanciranja Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.

Vir slik: pixabay in arhiv Zavoda Nefiks


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00