fbpx
Marketinško-medijska poletna šola Energetike.NET

| Aktualno

V energetiki je mesto tudi za mlade, tako naravoslovce kot družboslovce: elektrotehnike, biotehnike, zgodovinarje, sociologe, psihologe, politike, komunikologe, ekonomiste ... Prijavi se, osvoji šolnino in skoči v svet energetike!

Pri iskanju idej in reševanju energetskih izzivov, s katerimi se soočajo velike energetske družbe, so včasih bolj kot znanje namreč pomembne pripravljenost za učenje, samoiniciativnost, kreativnost, vztrajnost, odprtost, motiviranost in seveda energičnost. Če se prepoznaš v teh lastnostih, je intenzivna marketinško-medijska poletna šola Energetike.NET prava izbira zate!

Na štiridnevni poletni šoli, ki bo med 3. in 6. julijem 2017 v Mariboru, bo medijska hiša Energetika.NET v sodelovanju z Energijo plus mladim ponudila poglobljena znanja o komuniciranju, marketingu in novinarstvu v energetiki.
Udeležencem bo zagotovila:
- UČENJE OD NAJBOLJŠIH,
- SPROŠČENA PREDAVANJA,
- ENERGETSKE IZZIVE,
- MREŽENJE in
- NEPRECENLJIVO IZKUŠNJO.

Udeleženci boste reševali konkretne izzive, s katerimi se soočajo družbe Energija plus, SODO ter Montel Energetika.NET.

Kandidati za poletno šolo se lahko prijavite še do torka, 13. junija, preko prijavnice na spletni strani www.energetika.net/poletnasola2017 ali s CV-jem in motivacijskim pismom na urednica@energetika.net.

Prijave sprejemamo do 13. junija 2017. O izboru bodo prijavljeni obveščeni do petka, 23. junija 2017.

Če še vedno oklevaš, pa si preberi blog ene od udeležencev lanskoletne poletne šole, ki je danes pripravila pričujoče vabilo zate: Delo sem našla, kjer sem iskala sebe.
Morda pa najdeš spodbudo v energetskem navdihu mladim glavne urednice Energetike.NET in direktorice podjetja Montel Energetika.NET.

Se vidimo in beremo!

marketinška šola

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00