fbpx
  • Zavod Nefiks
  • Aktualno
  • Nacionalna NVO konferenca: Dobra zgodba - vstopnica v učinkovito komuniciranje
Nacionalna NVO konferenca: Dobra zgodba - vstopnica v učinkovito komuniciranje

| Aktualno

Dobre zgodbe so osnova za uspešno in učinkovito komuniciranje z mediji, donatorji in člani; brez njih ni uspešnega komuniciranja zagovorniških akcij ter uspeha na družbenih omrežjih, platformah za množično financiranje ... Letošnja nacionalna NVO konferenca se bo vrtela okoli dobrih zgodb in učinkovitega komuniciranja.

V sredo, 7. 6. 2017 od 9.00 do 17.00, v Poligonu na Tobačni ulici 5 v Ljubljani bo konferenca potekala na dveh nivojih – na glavnem prizorišču, kjer bodo s predstavitvami dobrih praks nastopili tako nevladniki kot predstavniki medijev, gospodarstva, oglaševalcev – ter v manjšem konferenčnem prostoru, kjer se bodo odvijale delavnice.

Več o dogodku.

Pixabay pisalniStroj

Vir: CNVOS

Vir fotografij: Pixabay


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00